جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

رئیس جمهور: سفر به عراق در راستای افزایش ارتباطات اقتصادی و امنیتی است

رئیس‌جمهور کشورمان گفت: سفر به کشور عراق در راستای افزایش ارتباطات سیاسی، اقتصادی و امنیتی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 11
کد خبر: ۲۵۶۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان صبح امروز و پیش از عزیمت به عراق اظهار کرد: به مردم بزرگوار کشورمان سلام می‌گویم. بر اساس سیاست‌هایی که قبلاً اعلام شده و همچنین سیاست اعلامی مقام معظم رهبری مبنی بر ارتباط صمیمی با همسایگان و به خصوص عراق که از گذشته با ما ارتباطات زیادی داشته و کشور دوست و مسلمان و همسایه و همکار اقتصادی و سیاسی و اجتماعی ماست و مرکز علم و فرهنگ اسلامی است و روحانیت از آنجا نشأت گرفته است طبیعتاً اولین سفر خارجی دولت چهاردهم می‌تواند به کشور دوست و برادر عراق باشد.

 

وی افزود: ما در این کشور همکاری‌های زیادی می‌توانیم داشته باشیم. توافق نامه‌هایی هم تهیه شده که امضا می‌کنیم. تلاشی که مردم و دولت این کشور در اربعین داشتند قابل قدردانی است.

 

رئیس قوه مجریه ادامه داد: در این سفر با مقامات بزرگ عراق در بغداد دیدار می‌کنیم. به زیارت نجف و کربلا می‌رویم. خیلی دوست داشتم در نجف از حرم مولا علی زیارت کنم.

 

پزشکیان گفت: تلاش ما در این دولت این است سعی کنیم راهی که ایشان در عدالت و اخلاق و وفاق به ما یاد داده اند، بپیماییم و پیمان ببندیم که این راه را ادامه می دهیم.

 

وی تاکید کرد: ما به شهرهای شیعه نشین عراق و بصره می‌رویم، به شهرهای کردنشین، اربیل و سلیمانیه نیز سفر می‌کنیم، این سفر، سفر بسیار خوبی در ایجاد ارتباطات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خواهد بود.

 

پزشکیان تصریح کرد: امیدوارم با کشورهای اسلامی که آغاز آن از عراق است، رابطه خوب و صمیمانه و برادرانه داشته باشیم و مشکلاتی که در این زمینه می‌تواند وجود داشته باشد را به امید خدا از سر راه برداریم./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار