پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

رئیس جمهور: سفر به عراق در راستای افزایش ارتباطات اقتصادی و امنیتی است

رئیس‌جمهور کشورمان گفت: سفر به کشور عراق در راستای افزایش ارتباطات سیاسی، اقتصادی و امنیتی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 11
کد خبر: ۲۵۶۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان صبح امروز و پیش از عزیمت به عراق اظهار کرد: به مردم بزرگوار کشورمان سلام می‌گویم. بر اساس سیاست‌هایی که قبلاً اعلام شده و همچنین سیاست اعلامی مقام معظم رهبری مبنی بر ارتباط صمیمی با همسایگان و به خصوص عراق که از گذشته با ما ارتباطات زیادی داشته و کشور دوست و مسلمان و همسایه و همکار اقتصادی و سیاسی و اجتماعی ماست و مرکز علم و فرهنگ اسلامی است و روحانیت از آنجا نشأت گرفته است طبیعتاً اولین سفر خارجی دولت چهاردهم می‌تواند به کشور دوست و برادر عراق باشد.

 

وی افزود: ما در این کشور همکاری‌های زیادی می‌توانیم داشته باشیم. توافق نامه‌هایی هم تهیه شده که امضا می‌کنیم. تلاشی که مردم و دولت این کشور در اربعین داشتند قابل قدردانی است.

 

رئیس قوه مجریه ادامه داد: در این سفر با مقامات بزرگ عراق در بغداد دیدار می‌کنیم. به زیارت نجف و کربلا می‌رویم. خیلی دوست داشتم در نجف از حرم مولا علی زیارت کنم.

 

پزشکیان گفت: تلاش ما در این دولت این است سعی کنیم راهی که ایشان در عدالت و اخلاق و وفاق به ما یاد داده اند، بپیماییم و پیمان ببندیم که این راه را ادامه می دهیم.

 

وی تاکید کرد: ما به شهرهای شیعه نشین عراق و بصره می‌رویم، به شهرهای کردنشین، اربیل و سلیمانیه نیز سفر می‌کنیم، این سفر، سفر بسیار خوبی در ایجاد ارتباطات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی خواهد بود.

 

پزشکیان تصریح کرد: امیدوارم با کشورهای اسلامی که آغاز آن از عراق است، رابطه خوب و صمیمانه و برادرانه داشته باشیم و مشکلاتی که در این زمینه می‌تواند وجود داشته باشد را به امید خدا از سر راه برداریم./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده